Eilen sunnuntaina tuli viipotettua 17.5km aikaan 2h39min Sykkeellä 125 ja kaloreitakin tuli poltettua sellaiset 1644. Tää lenkki oli lievästi sanoen hirveä.
Puoleen väliin asti meni mukavasti ihmetellessä Rauman maalaismaisiemia ( totesin taas, että asun aivanliian keskkustassa ). Tämän jälkeen oikean säären etupuolen lihasta ( mikä lien nimeltään ) rupesi polttamaan/kramppaamaan ja selkävaivat saivat aikaan helvetinmoisen lonkkakivun. Tai no luulen ainakin sen johtuvan selästä, tosin on mahdollista, että jokin lonkan nivelside ois ärtynyt. Kipu oli lievästi sanoen aikamoinen, mutta suomalaisen miehen menttaliteetillä "mä en tätä lenkkiä kesken jätä". Noh loppuun asti mentiin vaikka se oli aikamoista irvistelyä.
En mä tiedä, oonkohan tulossa vanhaksi tai jotain. Kun minua ei haittaisi ollenkaan vaikka en näkisi katuvaloja edes kiikarilla. Tosin P taas rakentaisi (jos voisi) talon keskelle toria. Taidan muutta kesekelle korpea erakoksi, ei haittais vaik en näkis ensimmäistäkään yks-lahkeista vähään aikaan, sai olla ihan keskenään.