Ohos taas on  tovi  vierähtänyt viime raapustuksistani. Noo mu  ny tulee taas. Mitäs tässä on kaan matkan varrella tapahtunut hmm. Nii joo, nyt sitten ollaan testattu koirien kanssa verijäljet ( mejä ). Kappas kummaa ne jopa tajusivat mitä kuuluu tehdä. Tuntui vaan alkuunsa hölmöläisen hommalta. mennä pitkin mettää vetäen veristä pesusientä narunpäässä peräässä ja sitoa kreppipapereita puiden oksiin. No jos joku haluaa lisätietoja ni http://www.mayrakoiraliitto.fi/meja.php tuon linkin takaa voipi käydä kurkkimassa missä tästä on kyse. Ni juu voisitte vaikka kuitata kommentteihin, et ootte lukenu, näikisvaan samal et lukeeko joku näit mun turinoit.
Seuraavana päivänä sienen ulkoiluttamisen jälkeen vietiin koirat pelipaikalle ja katsottiin tuleeko tästä yhtään mitään. Ja ylläri ylläri tulihan siitä. Onhan tuossa hiomista mutta kuitenkin.
Eilen käytiin taas tekemässä samaien sienen ulkoilutus kierros. Mennessä ihmettelin, et onpas tässä pikkutien varressa paljon autoja. Noh sen kummemmin pohtimatta eiku sieni verestä märäksi ja mettään. Takaisin päijn ajellessa huomattiin vasta et hemmetti nyhän on hirvimettä menos ku äijät istu paloauton värisissä vetimissä passissa. Tänään sitten lähtiessä tul tuo mieleen ja iski aatos et ehkä tässä pitäis pitstää jotain punaista/kirkasta päälle jotei ainakaan hirvenä ammuttaisi. No mullahan ei mitään punaista takkia ole, ni ainoo mitä keksin ol, et punainen huivi sit kietaistiin lippiksen ympäri. Nii no jos sen joku passissa oleva mettästäjä olis nähny ni varmaan ois nauruun kuollu. No tämän kertainen jälki ol paljon pidempi kuin mitä oltiin edelliselläkerral menty, ja ilmeisesti riistan jälkiäkin oli maastossa kun koirat meinas alvariinsa lähteä harhailemaan. Mut löytyihän se "pupu" sitten lopulta.
No taidan olla vähän turhan kriittinen, koirathan menivät nyt vasta toistakertaa elmässään verijälkeä ja kokeneempi harrastaja sanoi, et alussa saatta mennä tunti 300 metrin kävelemiseen. No nyt ol varmaan joku 500 ja rapiat pitkä jälki ja olisikos sen ajamiseen mennyt joku 15 min / koira.

Ja ettei tuo koirien kanssa harrastaminen vaan mitenkään vähille jäis, niin taas ensiviikolla luolille. Jos vaikka sais tuon Tellun valmiiks kuun lopussa järjestettävään kokeeseen.