Noh taas on vimoisesta kunnon päivityksestä mennyt tovi. Mutta jos tässä nyt vähän summaisi tapahtumia. Hmm.

Loma : Noh Loma aloitettiin rattoisalla bussimatkalal. Unkari-Slovakian-Puolan-Latvian-Liettuan ja viroinkautta takaisin Suomeen. Kokonaisuudessaa reissu oli erittäin onnistunut. Laatuaikaa vaimonkanssa, hotellit olivat hyviä ja matkaseurue kerrassaan erinomainen. Unkari ei oikeastaan säväyttänyt. Ynseä palvelu ym. Puola tosin oli erittäin positiivinen yllätys. Hyvää ruokaa ja ihmiset ystävällisiä. No mitänyt kamera sitten jäi puolalaiseen taksiin. Kameralla ei ollut mitään arvoa mutta n. 300 kuvaa meni siinä mukana mm kuvat Auchvicista. Nii pisti kyllä miehen hiljaiseksi varsinki Birkkenau jossa näki kuinka laaja tuo alue on ja sai käsityksen kuinka tehdasmaista toimintaa tuo on ollut. Loppuloma meni rattoisasti laiskotellessa mökillä, mitänyt piti pakollinen Ikean reissu tehdä.

Itse olen n. 15 vuoden tauon jäkeen käynyt ostamassa kitaraan uudet kielet. Tätäkin kirjoittaessa on sormenpäät hellät pimputtamisesta. Koskakohan naapurit saa hepulin ;).

Epun kanssa tuossa jouduin piipahtamaan elukka lekkurissa kun oli saanut tassuunsan pikkiriikkisen haavan joka sitten tulehtui. Mutta nyt on tassa jo kunnossa ja koiru painaa niinkuin ennenkin. Ai juu Tellu on tänään täyttänyt 4 vuotta. Herttileijaa sekin on jo niin vanha, vaikka se vaikuttaa ihan pennulta.

Nii juu. Itse aloitan taasen opiskelun, pääasiassa iltaisin mutta n. 1 viikossa pitäisi raahautua koulullekkin. Tuostahan käytiin työnantajan kanssa vääntöä. Eihän sillä mitän opiskelua vastaan ollut kun alan opintoja oli, mutta rahasta väännettiin. Ensin vaikutti siltä, että mun maksettavaksi lanekeaa kaikki koulu 500€ tutkintomaksu 50.50€ ja oppimateriaali 200€ ja homman ois kruunannut se, että lähipäivät olisivat olleet palkattomia jolloin palkka olisi tipahtanut noin 330€/kk. Koulutus on n. vuoden joten ois tullut suht tyyristä. Vähän tuo arvelutti mut ei tässä eteenpäin pääse ellei oo valmis uhrauksiin. Noh nyt kuitenkin kaikki on kääntynyt parhainpäin. Oppisomisus maksaa koulutn 500€ ja firma maksaa mulle palkan koulupäiviltä. Oppimateriaalin maksan itse jotta myös sen saan pitää. Mikä parasta tosiaan tulotaso ei tipahda mihinkään. Jaa et mitä sitten opiskelen, tuo on järjestelmätuen ammattitutkintoon johtava koulutus samalla suoritan MCSA certifikaatin.