Tästä näyttää tulevan tapa, et kirjoittelen tänne jotakuinkin kerran viikossa. Mitäs tässä nyt on taas tapahtunut viimeaikoina. Töisstä sen verran, et ny rupee olemaan valoa tunnelin päässä sen suhteen, et pääsee v..uun k-tuesta. mut se siitä ennen ku kaik on varmistunut. Perjantaina tul tilattua uus auto, vanhalla pitää pärjätä vuoden vaihteeseen, otataan uus vast sitten käytöön. Nii ja ny tul sit lykättyä talvikumit alle, ku kerran rupes jotain valkoista satamaan taivaalta.

Mökilläkin tuli sen verran käytyä, et soutuvene hilattiin ylös merestä ja nostettiin laituri pois. oli kyl hiton nätti päivä ja hieman tek mieli mennä viel hakee syys hauki mut ku ei tullu välineitä mukaan.

Koirut olivat viikon kyläilemässä, appivanhemmilla. Nyt täällä makaa 2 puolkuollutta raatoa sängyssä. Ovat ilmeisesti olleet senverran ulkosalla et on heilt pusakka tyhjä. Hyvä vaan. Ol tää kämppä kyl hiukkasen tyhjä, kun ei ollut koiruja, tosin olise vähän lepoakin ku ei tarvinnu mennä lenkil niiden kanssa. ( jaa miten niin olen laiska ). Vanhempi seuras kyl ku hai laivaa, ettei sitä hylättäis vaan pääsis mukaan kotiin. Nuoremp on onnellinen jos pallo lentää ja on mukavaa.