No tod tästä on jo aikaa kun viimeksi tänne jotain väsäsin (nih siitä jo joku huomauttikin :) ). Mitäs tässä on okein viim aikoina tapahtunut. Vaikka mitä, työnteko vituttaa edelleen samaan malliin. Johtuunee varmaan siitä, että mitään uutta ja ihmeellistä ei ole tapahtunut aikoih, vaan homma kiertää kehään. Tarttis varmaan kehitellä jotain uutta ja jännää.

Toi nuorempi koiruni on tässä osoittanut olevansa kehiyskykyinen luolakoira. Etenee hirmukyytiä, ottaenhuomioon seikan, että päästin koiran aikuiseksi ennen kuin se näk edes vilauksen ketusta. Jos tuosta vielä tulee jotain niin tässä varmaan pitäisi ruveta opettelemaan metsästyksen jalo taito.

Nyt viikonlopunaikana tuli sitten pestyä- ja vahattua auto. Tosin sitä ennen meikattiin kiveniskemät piiloon. Nii ja se ihkauusi naarmu jonka rakas vaimoni aiheutti peruuttaessaan auton talliin. Täytyy varmaan seuraavaan autoon hankkia sellainen peruutustutka.

Ehdin sentään kaalaankin, ja tulisitä saatua hieman kotiin viemistäkin. Ensimmäinen tämän päivän hauista oniistui sitten hampaallan saamaan vekin mun sormeeni. Nii ja arvatkaa oliko meillä mitään sidetarpeita mukana, juu ei. No vähän kaivelin taskujani ja löysin taskustani pakastepussin ( ai mitäkö se siellä teki, no kerään koirieni paskakasat niihin ) ja kääräisin sit sen haavan ympärrille. Oli siin appiukolla naurussa pitelemistä ku mul on söpölle rusetille sidottu pakastepussi sormeniympärillä. Lapsellista mutta kun tuota haukea pistin fileiksi niin ekaa viiltoa tehdessäni mietin, et hähää tästä saat. Noh ny se on herkullisena fileenä pakastimessa odottamassa syödyksi joutumista.