Ohhoh kylläpäs tässä on aikaa kulunut, siitä kun viimeksi mitään tänne väsäsin. Matkalla on kait paljonkin tapahtunut, mutta en jaksa sen kummemmin ruveta muistelemaan taaksepäin.

Loppuviikosta pitäisi mennä työnpuolesta piipahtamaan pariksi päiväksi Pieksämäelle. Mitäköhän siitäkin tulee. Toivottavasti vaan illaksi löytyisi jotain miellyttävää tekemistä.

Tellu oli tuossa viime sunnuntaina luolakokeissa Ikaalisissa ( nii mä olin vaan seuraneitinä :) ) ja pärjäsi oikein mainiosti. Sai tulokseksi B43. Eli pistettä vaille täydet mitä tässä vaiheessa voikaan saada. Yksi piste lähti vajaasta tyhjänluolantarkistuksesta.

Tuomarin antama arvostelu ( sikäli mikäli saan käsialalasta selvää ):
Koira räväkästi luolaan ja yhteys kettuun heti. Luukkujen avaudutua kettu vetäytyy oik. päätepesään. Koira seuraa tiiviisti ja aloitaa tiiviin työskentelyn ihan edestä. Kettu iski koira kestää hyvin ja painostus lisääntyy ja kun puolet ajasta on kulunut koe keskeytetään. Hyvä koira jolla rohkeutta piisaa, samoin kovuutta. Iskut kestää hyvin.

Arvatkaas kuka on ylpiä rääpäleestään.

Oheisesta linkistä http://www.parsonrussellinterrierit.net/keskustelukaista/viewtopic.php?t=3418 voipi käydä kurkkimassa miten muut parsonit pärjäsivät.

Noh keskiviikkona olisi uusikoitos. Jää nähtäväksi miten silloin sujuu. Mutta jos käyttäytyy niinkuin yleensä tuppaa, niin ei mulla murhetta.