Mihin hemmetiin tää aika oikein katoaa. Just mielestäni värkkäsin tänne jotain tekstiä mut ny ku katon tarkemmin ni onhan täs jo usempi viikko mennyt.

Tässä ollaan keretty käymään, jo Kannuksessa. Missä sain opetuksen säästäväisyyden hyveellisyydestä. Käytiin moikkaamassa appiukon tätiä joka on jo 80+ jotain. Hellin ehdotuksesta piipahdettiin hautuumaalla joka ol noin 1.5 km päässä. Luulltiin et dodih täs menee nyt sit koko ehtoo, ja paskast. Tää paineli renkailla varustetulla potkukelkallaan sellasta vauhtia, et ois pitän hölkät pysyäkseen tahdissa. Nii ja tää alamäki, mamma rullaa pienes etukenos alas eikä varmaan oo ees kuullu jarruista. Tulivaan pikaseen mieleen et jos ny toi tosta kaatuu ni siit ei hyvää seuraa. Kaikeks onneks tajus vastaantulijat väistää. No tonne hautuumaal päästiin aika vauhdil. Tää mamma rupes sit selittämään et ku näihin kynttilöihin pitäis saada sellaset kannet päälle. Sanoi et hän menee kattoo tuost yhest laatikost jos olis joku sopiva tarjol. Nii mä ihan oikeesti attelin et ompas tääl hyväpalvelu jos seurakunta tarjoo tollasen palvelun. No harhakuvat katos nopestai ku katsoin, et mitä laatikoa mamma oikein rupes tonkimaan, jep siel se ol pää roskiksessa. Pikkasen sai alahuulta purra etten olis ruven nauramaan. eihän sieltä mitään passelia löytyny, mu "kaikeks onneks" pienen matkan pääs ol toinen roskis. No se ol sen muotonen et ei Helli sin ylttän, ni arvakkaa kuka löysi hetkenkuluttua ittensä persepystysä roskiksesta HAUTAUSMAALLA. Noh tulipa sekin koettua.

Kiva täti hän on. Mitänyt lähes umpikuuro. Meinasin paskoa housuuni kun yhtäkkiä rupes telkkari karjumaan volumet kaakos täh Hytösen juipin niin sanottua talk showta. Helli vaan selittää simmut kirkkain et ei hän kuule jos tuo vihreäpalkki ei ole ihan vasemmas laidas just just. Kaikeks onneks mä en asu naapuris.

No tul tässä piipahdettua Tampereen KV koiranäyttelyssäkin, kun tuttulta sai sinne liput. Taas tul todistettua et nuot tuomarit ei ymmärrä koirista yhtään mitään. Toinen asia mikä kiinnitti huomioni oli muutaman kasvattajan hmm "koko". Näiden koirat ilmiesesti näkevät ruokakupin kerranviikossa, mut kasvattajat syövät senkin edestä. Pentele plussapallokin näyttää laihalta niiden rinnalla. Ilmankos nuot haluavatkin, et käyttörotuisen koirun ei tarvitsisi saada käyttötuosta valioituakseen. Pitäis raahata ruho mettään liikkumaan ja sehän vasta ois kamalaa.

Nyt tul viimevikko lorvittua oikein kunnolla, talvilomaa kun ei ollu ni piti pitää YTV:t pois, rupes tuo vintti sekoamaan sen verran pahasti.

Nii juu. Tossa oltiin teatterissa ja aattelin sen kunniaks laittaa pikkutakin päälle ku sellanen kaapissa on. Nii ei ku takki kaapista, totesin samal et hitto tässähän on viel hintalappukin päällä. Nii ja toi penteleen takkin tätänykyä sit AIVAN liian iso. Niih hemmetti.